andermans-logo Facebook circle black small
Facebook circle white small andermans-logo-wit

Energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen en wonen is de toekomst en nu bereikbaar binnen ieder budget en ontwerp. Geen zweverige theorieën maar kwaliteitsbouw op basis van betongietbouw. Duurzaam, solide, milieu vriendelijk en blijvend besparend op de maandelijkse energienota.

 

 

Wilt u meer weten over Andermans Intelligent Wonen concept bel of mail onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Het intelligent wonen concept

Dat wij in Nederland jaarlijks ongeveer 13 miljard euro betalen voor  levering van energie aan onze koop en huurwoningen.

 

Dit  kan anders door te kiezen voor energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen en wonen.

 

 

Intelligent wonen is passief wonen zonder energie rekening omdat het huis evenveel energie opwekt als het gebruikt.  

 

Dat is nu ook  mogelijk  in een maatwerk huis, helemaal voor u persoonlijk ontworpen op basis van uw ultieme woonwensen.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

Wat is intelligent wonen ....

Wist u ....

Een woning bouwt u niet elke dag, misschien zelfs maar één keer in uw leven. U bent daarom op zoek naar een betrouwbare bouwpartner, een adviseur die uw wensen maar ook vooral uw ideeën kan vertalen in een betaalbaar en goed doordacht ontwerp. Een bouwpartner die begeleidt en adviseert van het begin tot aan de uiteindelijke oplevering van uw woning.

 

In Andermans heeft u zo’n bouwpartner gevonden.

Andermans kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit, korte lijnen en vooral verstand van zaken. Andermans levert maatwerk woningen, traditioneel gebouwd op basis van geprefabriceerde gevel vullende lichtbeton elementen of Massief-Passief waarbij de wanden op de bouwplaats worden gestort in hoogwaardig isolerende bekisting/bouwstenen.

 

Afhankelijk van voorkeur en verwachtingspatroon is het ook mogelijk beide technieken te combineren waarbij slechts één belang voorop staat, uw tevredenheid en de zekerheid dat uw woning zal voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, afwerking, installatie/isolatie techniek en hieraan gerelateerd energieverbruik.

Van orientatie tot realisatie

Kennis van zaken

Energie besparing en de toekomst

Rounded square Rounded square Rounded square