andermans-logo Facebook circle black small
Facebook circle white small andermans-logo-wit

Het mooiste huis bouwt u zelf  

energie label huis

De bouw van uw droomwoning start al lang voordat de eerste schets op papier staat. Alles begint met inspiratie. Die kan overal vandaan komen. Tijdschriften, een ritje door de omgeving, gesprekken met vrienden... Neem de tijd en laat u uitgebreid inspireren door Andermans. In ons portfolio vindt u selectie en

voorbeelden van woningen die we reeds hebben gerealiseerd.

Kijk rustig rond, verken de mogelijkheden en zet uw wensen op een rij.

....Inspiratie

Het bouwen van uw droomhuis begint met een inventarisatie van wensen ...  

 

In een orienterend gesprek met de adviseur van Andermans geeft u aan wat voor u belangrijk is en vooral wat uw wensen zijn met betrekking tot woonruimte, indeling, bouwmaterialen, detailering, afwerkingsniveau en wooncomfort.

 

Andermans vertaald deze inventarisatie van wensen in een ontwikkelingsvoorstel en voorlopige raming van bouwkosten. Wanneer de uitgangspunten naar wens zijn tekent u een samenwerkingsovereenkomst met daarin een gefaseerd plan van aanpak en duidelijke afspraken omtrent tijd, werkzaamheden en vooropgesteld budget. Vervolgens worden uw wensen en eisen getoetst aan haalbaarheid en start de aan Andermans gelieerde architect met de opmaak van het voorlopig ontwerp:

Uw eerste unieke kennismaking met uw nieuwe thuis.

 

Vanaf het moment het voorlopig ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan we alles in detail uitwerken. Het bouwbudget wordt vastgesteld en van daaruit gaat u samen met uw Andermans adviseur definitieve keuzes vastleggen. De technische omschrijving en het bouwsysteem, de materiaal- en kleurenlijsten worden samengesteld en goedgekeurd. We stellen een gedetailleerde planning op, waarna het contract tussen u als opdrachtgever en de uitvoerend aannemer kan worden ondertekend.

 

.... Ontwikkeling

De realisatiefase gaat van start. Juist hier neemt Andermans u alle zorgen uit handen. Van de bestektekeningen en bouwkundigeberekeningen tot en met het overleg met de gemeente en het aanvragen van de omgevingsvergunning.

 

Eenmaal gestart met de bouw is Andermans uw persoonlijk adviseur en partner. Wij zijn regelmatig aanwezig op de bouwplaats, zorgen voor een optimale afstemming van de werkzaamheden en zien er op toe dat de bouw van uw woning conform planning en afspraak zal worden gerealiseerd.

.... Realisatie

The GREAT houses we Build end up building us ....

Uw nieuwe woning ervaren al voor dat deze is gebouwd .... het kan met onze unieke virtuele ontwerp service.

 

Als onderdeel van een 3D ontwerp is het mogelijk uw nieuw te bouwen woning toegankelijk te maken. Hier kunt u de leefruimte, lichtinval en routing  ervaren waardoor eventuele teleurstellingen worden voorkomen.

 

 

 

 

Virtuele kennismaking ....

stap1 Andermans-wonen-en-bouwen-landhuis2

Met Andermans als uw deskundig adviseur